• در چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر؛
  • پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، عنوان برتر را کسب کرد

  • ۱۰:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۰۳

پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان برتر در چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1392 دست یافت.

به گزارش روابط عمومی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، در چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال 1392 که در سالن اجلاس سران با حضور دکتر حسن روحانی، ریاست جمهوری اسلامی ایران، دکتر رضا فرجی دانا، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رییس جمهور برگزار شد، پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان پارک علم و فناوری برتر کشور انتخاب گردید.

در بخشی از تقدیرنامه ای که به امضای وزیر علوم، تحقیقات و فناوری رسیده است، آمده:

تلاش متفکران، اندیشه ورزان و آحاد جامعه علمی کشور در راستای تحقق الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت، نشانگر عزم و همت والای فرهیختگان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و شایسته تقدیر است.

گفتنی است؛ پارک علم و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان با مساحت حدود 40 هکتار به عنوان اولین پارک جامع فناوری شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان در سال 1386 موفق به اخذ موافقت قطعی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد که هدف اصلی آن افزایش ثروت در منطقه از طریق ارتقا فرهنگ نوآوری و رقابت سازنده میان شرکت‌های دانش‌بنیان حاضر در پارک می‌باشد.

تاکنون بالغ بر 300 شرکت و موسسه دانش بنیان در این پارک فعالیت کرده و تعداد سه هزار و 162 نفر به صورت تمام وقت و نیمه وقت در این پارک علم و فناوری مشغول به فعالیت هستند، همچنین 50 شرکت دانش بنیان در اراضی پارک علم و فناوری شیخ بهایی در 60 قطعه زمین به مساحت 60هزار متر مربع سرمایه گذاری نموده­اند.

 

تعداد بازدید : ۴۶۲۰      تاریخ: 1392/10/03

ثبت نظر

جهت ارسال نظر لطفا اطلاعات زیر را تکمیل کنید

captcha
ثبت نظر

نظرات کاربران

درحال حاضر کامنتی ثبت نشده است.

اخبار سایت